À la carte
À la carte kan tot en met 4 personen
In het weekend leggen wij onze kaart naast ons neer en serveren we enkel menu ’t Parksken.
Zijn er levensbedreigende ingrediënten laat het ons weten!
In het menu kunnen we steeds gerechten aanpassen naar een vegetarische versie!
VOORGERECHT
PIZZETTA
Handgepelde garnalen | zure room | groene asperge
INKTVIS CALAMARES
Taartje honingtomaat | rucola | plancha
KING EN NOORDZEEKRAB
Gegaard in de hoeveboter | mierikswortel | granny smith
BRETOENSE LANGOUSTINES
Carpaccio | zomertruffel | citrus | notensla
ROYAL BELGIAN CAVIAR 50G
Bintjesaardappel | zure room
WIT-BLAUW
Tartaar | japans | limoen | soja | wasabi
VEGETARISCH
ZUIDERSE TOMATENTAART
Burrata | basilicum
MELANZANE ALLA PARMIGIANA
Tomaat | aubergine | courgette
HOOFDGERECHTEN
ZEETONG
Gebakken | kropsla | onze frietjes
ZEEBAARS MET DE LIJN GEVANGEN
Zeekraal | artisjok | zuring
POMMES MOSCOVITE
Gepofte aardappel | 50 g kaviaar
KALF ‘LIMOUSIN’
Ribstuk | girolles
KALFSZWEZERIK (RIS DE VEAU)
2 étappes | signature dish!
BLACK ANGUS ‘FILET PUR’
Spinazie | groene peper | rozemarijn | franceline aardappel
AMERICAIN WIT-BLAUW
À la minute | kropsla | onze frietjes
- Insert your content here