Menu 't Parksken
Vanessa, Joris en zijn team verwelkomen u van harte! In het weekend leggen we de kaart naast ons en de chef vertelt zijn culinair verhaal door u een 6 gangen menu te bereiden, licht verteerbaar waar eerlijke, streekgebonden & pure producten de noemer zijn.
De chef zet de toon met enkele hapjes.
1. JAPANSE WAGYU
herfsttruffel | crudo | handgesneden | gebrand
2. NOORDZEEGARNAAL
handgepelde | gefermenteerde aardappel | zure room
3. KALFSZWEZERIK Signature dish
trompette de la mort | groene kruiden
4. ONZE Balegemse Jenever 41° SORBET
OF FRUITSORBET
5. Hoofdgerecht keuze
PATRIJS ‘roodpoot’
Balegems witloof | kroket ‘eekhoorntjesbrood’
OF
ZEEBAARS
Signature dish | mousseline van zachte curry | fijne groentjes
6. 2 kleine desserts EN | OF Kaas
DESSERT
– Fris | blauwe bes | Griekse yoghurt
– Rijker | ijs van miso | chocolade
KAASPLANK of KAASBEREIDING sppl. 12€
PRIJS Menu Parksken:
Menu : € 90
(+45 euro voor aangepaste wijnen tot en met het dessert )
- Insert your content here